Vår affärsidé är avsaltning av havsvatten

Tekniken med omvänd osmos är välkänd sedan länge, att utvinna dricksvatten ifrån saltvatten var en av President Kennedy´s drömmar. Det gjordes redan 1950 av bla. NASA. Det svåra har varit att ekonomiskt producera detta dricksvatten och få det att smaka gott.

Idag kan vi det och kostnaden är inte mer än en ordinär borrad brunn, vi kan dessutom både garantera kvantitet och kvalité. Oddsen för en saltvatteninträngning i brunnen är idag så stora att det är bara riktiga gamblers som tar sådana risker.

När du väl har bestämt dig för framtidens reningsteknik återstår bara att välja rätt leverantör av avsaltnings-anläggningar. Vi har valt att satsa på kvalité, därför kan du säkert att hitta någon annan leverantör som är billigare än oss. Men att du skulle få en lika bra eller mer prisvärd anläggning än våra har jag svårt att tro. Skärgårdsmiljön är inte bara sol och värme utan lika ofta kall och fuktig, slitaget från det aggressiva havsvattnet gör inte saken lättare. Här gäller att veta vad som fungerar praktiskt i det långa loppet. Det skadar väl inte om din investering även kan glädja nästa generation.

Vi har flera anläggningar i drift dygnet och året runt bara för att testa och utvärdera komponenter och nya modeller. Vi utvecklar och finslipar ständigt tekniken för att ge våra kunder den senaste teknologin inom omvänd osmos. Det är det som skiljer oss från våra konkurrenter. Vi bryr oss hela tiden om att ditt dricksvatten fungerar och smakar gott.

Afflux Water utvecklas, tillverkas, testas och marknadsförs allt under samma tak i Sverige för svenska förhållanden och krav. Hög kvalité i alla våra led av produktionen är viktiga för att de olika modellerna ska leva upp till våra kunders förväntningar på rent välsmakande dricksvatten i sina anläggningar år efter år. Ingen vill väl stå utan vatten när midsommargästerna börjar synas på bryggan.

Kvalité, kapacitet och driftsäkerhet är våra ledord när vi utvecklar nya produkter och tillbehör för avsaltning. Vi vill också att våra produkter ska vara ett alternativ för den händige som uppskattar vårt "Gör det själv " koncept där vi har fokuserat på följande:

  • enkel att installera
  • enkel att förstå
  • enkel att använda
  • enkel att underhålla
  • snygg att äga.

Bra produkter är inte allt, vi bryr oss lite mer och lyssnar på dig. Här kan du få råd och hjälp med installation och service. Pröva oss. Jag lovar att du inte blir besviken.

Vi välkomnar både agenter och återförsäljare runt om i världen att samarbeta med oss.
Kontakta oss för mer information.


Copyright © 2024 Afflux Water